Sesampanerade kycklingfiléer med typ rotmos och stekt äpple:
Kycklingfiléer
Till panering: 1 ägg
salt
Peppar
sesamfrön
Typ rotmos (tydligen är det speciella rotskaker i en riktig rotmos):
Potatis
Sötpotatis
Morot
Palsternacka
Lite mjölk
Stekta äpplen:
Äpple
vispa sönder ägget med en gaffel, salta och peppra.
Doppa kycklingfiléerna, som gärna får vara skurna i mindre bitar för att förkorta stektiden och maximera paneringsytor, vänd dem i sesamfrön och stek sedan.
Koka rotsakerna, stavmixa och ha i salt, peppar, mjölk och muskot efter smak.
Skiva äpple och stek.
Trots den stekiga bilden här ovan får denna anrättning endast 4 av 5.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar